Webshop » * Marc Inbane Zelfbruining » Marc Inbane Travel Set

Marc Inbane Travel Set

Marc Inbane Travel Set Marc Inbane Travel Set
NATURAL TANNING SPRAY 50ML & KABUKI BRUSH IN EEN LUXE HANDGEMAAKTE CLUTCH

Altijd uw favoriete tanningproducten bij de hand, dankzij deze luxe travelset. Een mooi cadeau voor uzelf of een bijzonder iemand.

MARC INBANE’s travel set bevat :
1 x Natural Tanning Spray (50 ml)
1 x Kabuki Brush
1 x Luxe handgemaakte clutch


De award-winning natural tanning spray (50 ml) werkt snel en eenvoudig. De bruiningsspray is gemakkelijk zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en egaal gebruinde huid. De spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. 

MARC INBANE kabuki brush :
De brush is ideaal voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verdelen van de tanning spray. De multifunctionele kwast is ook uiterst geschikt voor het opzetten van contouren en voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations en poeders.

Gebruik :
De MARC INBANE natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruikt. De flacon vóór gebruik goed schudden. Houd de flacon op ongeveer 30 cm van de huid en spray met snelle korte bewegingen. Met de MARC INBANE kabuki brush kunt u met snelle, vloeiende en vegende bewegingen de zelfbruiner over de huid verdelen voor een egaal resultaat.

€ 39,95 inclusief BTW

Uitverkocht