Ontharing


Boek uw afspraaklyconwax

Prijslijst dames

Armen (boven- of onderarm)15 €
Armen, volledig25 €
Benen (boven- of onderbenen)25 €
Benen, volledig40 €
Billen25 €
Bikinilijn20 €
Buik15 €
Oksels15 €
Onderrug25 €
Rug, volledig40 €
Wenkbrauwen10 €
Bovenlip10 €
Bovenlip + kin15 €
Bovenlip + wangen15 €
Gelaat, volledig25 €
Onderbenen + bikinilijn + oksels50 €


Kom je op regelmatige basis ? Vraag dan een voordelig abonnement !

Studenten krijgen 5 % korting op vertoon van hun studentenkaart !

Annuleren kan tot 24 u op voorhand, indien u te laat annuleert, zijn wij genoodzaakt de behandeling aan te rekenen. Enkel telefonische annulaties worden aanvaard, dus geen mail/sms/messenger enz. !
gsm : 0468 23 59 39


Reeds decennialang stelt het merk LYCON dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Inmiddels heeft LYCON dan ook een welverdiende reputatie als de ‘crème de la crème’ van ontharingswaxen.
Het is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. LYCON geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, trainingen, loyaliteit en integriteit.

De LYCON waxformules bevatten alleen de allerbeste natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende, zuivere bijenwas. De toevoeging van verfijnde aromatische oliën met heerlijke geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel en zelfs pure chocolade zorgt ervoor dat de LYCON waxen onweerstaanbaar ruiken. Alle formules hebben intensief verzorgende eigenschappen voor de huid en zijn dankzij de unieke aromatische geurbelevingen en zachte texturen een waar genot voor de zintuigen!

De LYCON waxformules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

LYCON levert superieure resultaten! De lage gebruikstemperatuur, de elasticiteit en de zachtheid van de waxen zorgen voor een aangename klantervaring, zelfs voor de meest gevoelige huidtypes. 

professional-lycon-wax-products-spabeauty-nz-suppl