Webshop » * LR Health & Beauty » *** VOEDINGSSUPPLEMENTEN *** » Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus

Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus

Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus
Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus Aloë Vera Drinking Gel Immune PlusAloë Vera Drinking Gel Immune Plus Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus
U wilt van elk seizoen genieten - van lente tot winter ? LR Lifetakt Seasonal Support ondersteunt u precies wanneer dat het belangrijkste is voor uw persoonlijke welzijn. 

De Aloë Vera Drinking Gel Immune Plus versterkt bestaande immuuncellen, activeert het immuunstysteem en ondersteunt de werking ervan. 85% Aloë Vera Gel verrijkt met gember, citroen, honing, vitamine C, zink en selenium zorgen voor de 3-voudige plus voor uw immuunstysteem.

VERSTERKT : bestaande immuuncellen worden versterkt
ACTIVEERT : het immuunsysteem wordt geactiveerd
STIMULEERT : de werking van het immuunsysteem wordt ondersteund

De LR ALOE VERA Drinking Gel Immune Plus versterkt, activeert en stimuleert het immuunsysteem. Aloë Vera is een actieve ingrediëntencombinatie van acemannan, vitaminen, sporenelementen, mineralen en enzymen.
- GEMBER bevat essentiële oliën, gingerol, hars en harszuren. Het is ook rijk aan vitamine C en bevat magnesium, ijzer, calcium, kalium, natrium en fosfor.
- HONING is heilzaam - omdat het bioactieve stoffen en antioxidanten bevat. De werkzame bestanddelen zouden een gunstig effect hebben.
- CITROEN is van nature rijk aan vitamine C
- VITAMINE C versterkt het immuunsysteem en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress. Vitamine C heeft ook een positieve invloed op tal van andere processen in het menselijk lichaam.
- ZINK activeert het immuunsysteem. Het behoort tot de essentiële sporenelementen in het lichaam en is belangrijk voor metabole reacties.
- SELENIUM activeert het immuunsysteem. Aangezien het lichaamseigen metabolisme geen selenium kan produceren, moet het dagelijks aan het lichaam worden toegevoerd.


Heerlijk : lichte, natuurlijke gember gecombineerd met verfrissende citroen en zoete honing.

Inhoud : 1 l

Gebruik : dagelijks 3 x 30 ml€ 35,99 inclusief BTW

Levertijd 2 - 7 dagen - Ruime voorraad

Aantal