GRATIS levering vanaf €100,00

Gelaatsverzorgingen

Voor de gelaatsverzorgingen werken wij met het exclusieve topmerk Germaine de Capuccini

 

Dit merk heeft enkele van 's werelds meest besproken formules en een baanbrekende vooruitgang in de huidverzorging ontwikkeld. De succesvolle combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten met een toonaangevende technologie en uitstekende texturen, heeft ons in staat gesteld om enkele van 's werelds meest invloedrijke producten te ontwikkelen die de schoonheidsindustrie ooit heeft gezien.

 

De producten zijn niet getest op dieren en zijn allemaal geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. 


"Een gezichtsbehandeling is echt heerlijk. Een ritueel van harmonie en plezier die de schoonheid naar boven brengt ... een ritueel om van te genieten."(Carmen Vidal, oprichtster van Germaine de Capuccini)

 

 

Timexpert SRNS - 90 €

De schoonheid van de huid, haar jeugdigheid is afhankelijk van het anti-stressvermogen. Dat wil zeggen dat de capaciteit waarover de huid beschikt om zich te verdedigen tegen stress-veroorzakende milieu-invloeden. In de loop van haar leven raakt het anti-stressvermogen van de huid uitgeput en de eerste tekenen van veroudering dienen zich aan. Het 'anti-stressvermogen' is de belangrijkste pijler waarrond deze behandeling draait. Het is noodzakelijk om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren waardoor de huid zich overdag kan verdedigen en het activeert 's nachts de regeneratieve mechanisme van de huidcellen.

Timexpert LiftIn - 90 €

Deze verzorging is geschikt voor alle huidtypes die last hebben van een verslapte huid. De gelaatstrekken komen beter tot hun recht. Rimpels worden minder zichtbaar. De gelaatsvolumes worden voller en opnieuw gepositioneerd. Het gelaatsovaal krijgt strakkere vormen.

Timexpert Rides Neo Age - 105 €

Keer de tijd om met de NIEUWE Timexpert Rides NEO AGE ! 

Deze verzorging is de vernieuwde opvolging van de Timexpert Rides ... met nog véél sterkere resultaten. Een verjongd gezicht dankzij bio-engineering die vecht tegen  rimpels met revolutionaire formules.

Deze verzorging geeft de allermooiste resultaten in kuurvorm (3 x in 1 maand) met de bijhorende thuisverzorging. 

Timexpert Vitamine C+ - 80 €

Vitamine C is de anti-agingvitamine bij uitstek : antioxidant, regenereert collageen, klaart de huid op en is evenwichtherstellend. Bij deze behandeling wordt de werking van vitamine C gecombineerd met het Ume-extract dat het glycatieproces afremt.

Excel Therapy  O2 - Cityproof - 85 €

Cityproof, de winnaar van beste gelaatsverzorging 2018 !!! (Vogue Award)

Werking: de cellen krijgen meer zuurstof en de huid wordt hersteld en beschermd tegen de schadelijke gevolgen van pollutie!

Timexpert White - 80 €

Een krachtige anti-aging behandeling die donkere vlekken voorkomt en corrigeert. Speciaal gecreëerd voor een hypergepigmenteerde en doffe huid.

 

Hydracure - 70 €

Deze verzorgingslijn levert vanaf de eerste behandeling  een bijdrage aan het herstel van het optimale hydratatieniveau

Deze lijn combineert hyaluronzuur met Japans bronwater uit een vulkanische bron en zal de huid hydrateren, 

herstellen en beschermen. Na slechts 1 behandeling heeft  100% van de cliënten een meer gehydrateerde huid. 

Purexpert - 60 €

De verzorging van onze huid is al vanaf onze jongste jaren een noodzaak. Een dagelijkse huidverzorging en een regelmatige gelaatsverzorging helpt het ontstaan van vroegtijdige rimpels te voorkomen. De poriën en onvolmaaktheden van de teint worden verminderd.

Naturae - 65 €

Naturae is een biologische lijn. De formules bevatten essentiële oliën en ingrediënten uit ecologisch gecultiveerde planten. De producten bevatten geen siliconen, parabenen of kleurstoffen. 

De ingrediënten hebben een antioxiderende werking en beschermen de huid tegen vrije radicalen, waardoor de huid beschermd is voor vroegtijdige veroudering. De huid wordt intensief gehydrateerd dankzij de voedende eigenschappen van de biologische oliën.

Royal Jelly - 70 €

Germaine de Capuccini benadert haar gelaatsverzorging met koninginnegelei op een andere manier dankzij nieuw onderzoek dat aantoont dat de cohesie van de opperhuid fundamenteel is voor het behoud van een jeugdige en mooie huid. 

Ook geschikt voor kankerpatiënten !

So Delicate - 65 €

Dit is een hypoallergene verzorging die dermatologisch getest is. Geschikt voor gevoelige huidtypes, die snel geprikkeld zijn en voor personen met een lage tolerantie voor andere cosmetische producten.

For Men - 75 €

Ook mannen zijn welkom in ons schoonheidssalon !

Deze zalige, ontspannende Germaine de Capuccini-behandeling geeft je opnieuw de nodige energie en vitaliteit ! Gebaseerd op natuurlijke ingrediënten zoals berkensap, extracten van olijfbladeren, vitamine C en extracten van sake ... perfect voor de meest gevoelige huid :-)

B-Calm - 80 €

Dé behandeling voor de extreem gevoelige huid. Hypoallergeen en klinisch getest.

Deze behandeling is voor jou geschikt als :

- jouw huid jeukt, geïrriteerd raakt, rood wordt ... als je bepaalde cosmetische of gelaatsreinigingsprodukten gebruikt

- jouw gelaat rood wordt als je sport, alcohol drinkt of pikante gerechten eet

- stress, vervuiling en/of klimaatveranderingen een reactie veroorzaken in jouw huid

- je zichtbare haarvaatjes hebt op gelaat of neus

- dagelijks scheren jouw huid irriteert en aantast

- je last hebt van couperose / rosacea

Bewezen effectiviteit met dermatologische controle :

0% parfum, 0% alcohol, 0% essentiële oliën, 0% minerale oliën, 0% siliconen