Sublieme Benen met ananas - 60 min - € 60,00 

Wil jij ook 'sublieme benen' ?

Probeer dan zeker onze behandeling 'sublieme benen' met ananas van Bernard cassière

Voelen jouw benen zwaar op het einde van de dag of zijn ze zelfs gezwollen ? Heb je last van cellulitis ? Dan is deze behandeling zeker voor jou !

Deze behandeling op basis van ananas biedt een gevoel van frisheid, uw benen voelen lichter en mooier aan.

De behandeling bestaat uit een heerlijke scrub, pakking, massage en gel. U krijgt de tube gel mee naar huis voor verder thuisgebruik.

Moorea Wellness lichaamsverzorging - 90 min - € 90,00 

Droom weg in Moorea dankzij de heerlijk geurende kokosnoot- en tiarebloemextracten  uit Polynesië ...
Waarom dit reisgevoel naar het eiland in de Stille Oceaan niet maximaliseren? Beleef een moment van absolute ontspanning met de Soin relaxant coco & fleur de tiaré-behandeling voor het hele lichaam.

Wij laten u wegdromen met de heerlijke geuren en texturen van onze Moorea scrub, gevolgd door een rijke pakking. Wij sluiten deze zalige verzorging af met een massage van de rug en de benen (achterkant).

Na deze verzorging bent u volledig ontspannen en voelt uw huid zijdezacht en rijk gevoed aan. 

Honing cocooning lichaamsverzorging - 90 min - € 90,00 

"Cocoon"-behandeling geïnspireerd op de winter, een echt moment van zachtheid en intense voeding voor een puur moment van comfort, gewijd aan de droogste huid... Wikkel jezelf in zachtheid, dankzij deze behandeling tegen de kou, met troostende honing !

Aanbevolen voor alle huidtypes, vooral de droogste.

Bij deze verzorging kan u genieten van een honingscrub, gevoelgd door een voedende pakking. We sluiten deze ontspannende verzorging af met een massage van de rug en de benen (achterkant).

BIO SPA verzorging voor handen en voeten - 60 min - € 70,00 

Ontdek nu onze nieuwe ontspannende verzorgingsrituelen! Een uniek concept, bekroond met de innovatieprijs H.Pierantoni

Op het programma : meditatie, bloemenbad, reiniging met loofah, ontspannende massage met baume solide . Tijdens deze behandeling krijgt u ook een heerlijke verse thee

Deze verzorging bieden we aan voor de handen en voeten

De producten krijgt u na de behandeling mee naar huis zodat u thuis hiervan verder kan genieten .

Wat mag u nadien verwachten ? Uw huid zal ultrazacht en goed gehydrateerd zijn. Deze verzorging is zeker ook aan te raden bij onder andere ruwe handen of voeten met eeltvorming. Opgelet, dit is geen pedicure verzorging !

Ontspannende verzorging met mango en cupuaçuboter - 70 min - € 70,00

Plantaardige boter van mango staat bekend om zijn uitstekende hydraterende eigenschappen die de huid soepel, zacht en comfortabel laten aanvoelen.

De boter legt een dunne laag over de beschadigde huid en beschermt, voedt en herstelt ze zonder ze vettig te laten aanvoelen.

De cupuaçuboter hydrateert en voedt de huid en laat ze soepel aanvoelen.

De verzorging bestaat uit een lichaamsscrub, gevolgd door een ontspannende massage. We sluiten de verzorging af met een heerlijke, voedende bodylotion.