Kruiden peeling - 75 min - € 100 

15 min rugmassage + Optiphi gelaatsverzorging + kruiden peeling

Deze kruidenpeeling is een natuurlijke kruidenpeeling met verse zee spons, algen en natuurlijke extracten. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid zodat de huidstofwisseling toeneemt. Nieuwe cellen worden gevormd en het heeft een positieve invloed op de productie van collageen en elastine. De kruidenpeeling reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen en zorgt er uiteindelijk voor dat de huid gladder, frisser, elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt. 

Er moet 30 dagen herstelperiode zijn voordat er eventueel een tweede kruidenpeeling wordt ingezet (maximaal 4 peelingen per jaar).

 

Indicaties:

- Alle soorten van acné, mee-eters, onbalans

- Vette huid met grove poriën

- Acné littekens of andere vormen van littekens

- Verouderde huid

- Fijne rimpels

- Vermoeide en/of verwaarloosde huid

- verslapping van de huid

- hyperpigmentatie, pigmentvlekken

 

Contra-indicaties :

- geîrriteerde huid

- eczeem of psoriasis

- geïnfecteerde huid

- zwangere vrouwen

- huid met couperose

- dunne, gevoelige huid

- huid met dermatologische aandoeningen

- nooit na een ontharingsbehandeling

 

BELANGRIJK OM TE WETEN | 

De eerste 6 tot 12 uur voelt de huid geïrriteerd aan alsof er lichte naaldjes in de huid prikken. De volgende uren na de behandeling lijkt het alsof de huid donkerder (sunburning) wordt. U mag totdat de peeling voltooid is geen water gebruiken op de behandelde huid, geen zeep of andere cosmetica. 

Mocht het nodig zijn de huid op te frissen dan kan hiervoor een azuleen lotion gebruikt worden die op de huid kan worden gesprayd om het jeuk gevoel tegen te gaan. Na de 4e dag moet u altijd een reinigende behandeling in ons salon ondergaan. We gebruiken hiervoor een lichte scrub om de losse velletjes te verwijderen. De 30 dagen erna zijn nodig om de huid de gelegenheid te geven om volledig te herstellen van de kuur en ook om inzicht te krijgen in de rest verschijnselen. De peeling mag niet vaker dan één keer per maand en niet vaker dan 4 keer per jaar!

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen pas je de behandeling in kuurverband toe. Een kuur bestaat uit minimaal 3-6 behandelingen met een interval van 7-14 dagen. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de kruidenpeeling te herhalen.