Microdermabrasie - 75 min - € 95,00

15 min rugmassage + Optiphi gelaatsverzorging + microdermabrasie

Een microdermabrasie behandeling geeft al na één keer een mooi resultaat. Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper maar uiteraard kan dit ook in kuurverband om het beste resultaat te verkrijgen.

Microdermabrasie betekent letterlijk het "afslijpen van de huid’’ en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag. Deze cellen verplaatsen zich vervolgens naar de bovenste lagen en vervangen geleidelijk het oude beschadigde weefsel.

Door de huid te vacuümzuigen worden de dode huidcellen direct weer afgezogen. Hierdoor voorkom je verstoppingen en huidreacties.

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen.Doordat de dode huidcellen verwijderd zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien !

 

Microdermabrasie is voor bijna iedereen geschikt en wat we kunnen behandelen zijn :

 

* Ondiepe rimpels/ fijne lijntjes

* pigmentvlekken en/of ouderdomsvlekken

* futloze, droge en ruwe (huidrokers)huid

* een door de zon beschadigde huid

* vette huid

* acné(littekens)

* littekens

* verstopte en grove poriën

* millia

* striae

* hyperkeratosis

 

Na de behandeling : 

Ga niet in de felle zon zitten 2-4 weken na de behandeling. Zorg ervoor dat je dit ook minimaal 2 weken voor de microdermabrasie behandeling niet hebt gedaan. Daarnaast is het beter om de eerste week niet te gaan zwemmen in chloorwater. De voorkeur heeft ook om minimaal 2 dagen geen make-up te gebruiken. 

 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Heeft u een normale gezonde huid, dan is deze behandeling zeer geschikt als grondige reiniging en oppepper voor uw huid. Hierbij wordt de oppervlakkige dode huidlaag verwijderd waardoor er een zachte en gelijkmatige huid tevoorschijn komt. Uw huid voelt daarna weer gezond, fris en zijdezacht aan. U heeft onmiddellijk al na één behandeling een gladdere en frissere huid.

Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om de behandelingen in kuurverband toe te passen. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk gladder en stralender uit. De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Uiteraard is dit allemaal afhankelijk van het regeneratievermogen van uw huid, uw leeftijd en van de manier waarop u uw huid dagelijks thuis verzorgt.

Heeft u een specifiek huidprobleem, dan is het ook beter om te starten met een kuur. Het aantal en de frequentie van de behandelingen hangt af van het huidprobleem. Daarbij is vaak ook het thuisgebruik van specifiek voor uw huid benodigde producten noodzakelijk. Tijdens het intakegesprek wordt met u een behandelplan afgesproken.

Na een kuurbehandeling is een onderhoudsbehandeling één keer in de 6 weken aan te bevelen.

 

Wanneer mag je geen microdermabrasie ondergaan :

 • moedervlekken
 • eczeem
 • psoriasis
 • huidontstekingen
 • koortslip
 • zonverbranding
 • vitamine A medicatie (Isotretinoine, Roaccutane)
 • rosacea
 • huidkanker
 • actieve acne
 • herpes
 • actinische keratose
 • Heb je vitamine A medicatie gebruikt dan moet je minimiaal 9  maanden gestopt zijn hiermee

 

Deze behandeling is absoluut niet pijnlijk.