Massages

Annuleren kan tot 24 u op voorhand, indien u te laat annuleert, zijn wij genoodzaakt de behandeling aan te rekenen. Enkel telefonische annulaties worden aanvaard, dus geen mail/sms/messenger enz. !
gsm : 0468 23 59 39

Boek uw afspraak : 0468 23 59 39 (liefst sms)


Oil Phytocare - rug

oil-phytocare-banner-1000x340

prijs : 50 € (45 min)

Dit is een heerlijke behandeling waarbij we starten met een voedende olie, verkregen uit Baobabzaden, zoete amandelen, abrikozen en wortelen.
Daarna volgt een zalige scrub van de rug met natuurlijk zeezout uit Mallorca.
Na de peeling volgt de rugmassage met de Body Emulsifying Mist.

Deze scrub/massage is zeer ontspannend, maar is ook zeer voedend voor de huid na bijvoorbeeld langdurige blootstelling aan de zon. 


Lava Shell Massage 


lava-shell-massage


Prijs : 60 € (60 min)

Een heerlijk ontspannende massage door middel van 100% echte zeeschelpen die gevuld worden met zakjes lava-aarde en een speciale activator waar ze de juiste warmte krijgen. Er wordt gemasseerd met 2 gepolijste schelpen die warmte afgeven. Met de schelpen kan het hele lichaam en het gezicht gemasseerd worden. Spierknopen worden weg gemasseerd, drukpunten behandeld en u voelt zich hierna heerlijk ontspannen.

Japanse hoofdmassage

hoofdmassage

Prijs : 30 € (30 min)

Deze hoofdmassage is gebaseerd op een Japanse techniek die al 3000 jaar oud is. Het is de bedoelig om via zachte drukpunten met de duimen op het hoofd en gelaat op de meridianen te werken en zo geblokkeerde energie vrij te maken. Het geeft een enorm ontspannend effect zodat men alle stress en denken kan loslaten. Met als bijkomend voordeel dat ook de spieren van de nek en de schouder zich ontspannen.

Gelaatsmassage 

878-1464607478-image001

prijs : 20 € (15 min)

Zeer ontspannende gelaatsmassage, je komt hierbij helemaal tot rust. Ideaal als je niet zo veel tijd hebt of in combinatie met een andere behandeling.
Opgelet: bij de gelaatsbehandelingen is deze massage steeds inbegrepen (behalve bij de budget - korte versie) !


Heeft u een vraag?