Sugarwaxing (ontharing)

a44a2546-0669-403d-b5b7-514f74cbc45d

Prijslijst dames

Armen (boven- of onderarm)15 €
Armen, volledig25 €
Benen (boven- of onderbenen)25 €
Benen, volledig40 €
Billen25 €
Bikinilijn20 €
Buik15 €
Oksels15 €
Onderrug25 €
Rug, volledig40 €
Wenkbrauwen10 €
Bovenlip10 €
Bovenlip + kin15 €
Bovenlip + wangen15 €
Gelaat, volledig25 €
Onderbenen + bikinilijn + oksels50 €

Boek online uw afspraak of bel op gsm 0468 23 59 39

Boek nu

Kom je op regelmatige basis ? Vraag dan een voordelig abonnement !

Studenten krijgen 5 % korting op vertoon van hun studentenkaart !

Annuleren kan tot 24 u op voorhand, indien u te laat annuleert, zijn wij genoodzaakt de behandeling aan te rekenen. Enkel telefonische annulaties worden aanvaard, dus geen mail/sms/messenger enz. !
gsm : 0468 23 59 39Prijzen kunnen variëren naargelang de effectieve haargroei. Dit wordt steeds op voorhand meegedeeld.Waarom kiezen voor Sugar Waxing?

100% natuurlijk
Suikerpasta bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten waardoor het geen allergische reacties kan veroorzaken. Het is zo puur dat het eetbaar is. De belangrijkste ingrediënten zijn water, suiker en limoensap.

Lage gebruikstemperatuur
De pasta wordt aangebracht op lichaamstemperatuur waardoor er geen kans is op brandwonden. Door zijn lage gebruikstemperatuur wordt de bloedsomloop niet verhoogd en is ontharen bij spataders en varicose aders geen probleem.

Wateroplosbaar
Suiker kan gemakkelijk worden verwijderd met water. Zowel van de huid als van materiaal.

Minder pijnlijk en minder irritatie
Omdat suiker niet aan de huid kleeft en het haar in zijn natuurlijke groeirichting wordt verwijderd, is een ontharing met suikerpasta haast pijnloos. Suikerpasta is zacht voor de huid zodat je verschillende keren over dezelfde plaats kunt gaan zonder de huid te irriteren.

Minder afgebroken haartjes, minder ingegroeide haartjes
Eén van de meest voorkomende problemen bij harsen is een snelle teruggroei als gevolg van afgebroken haartjes. Bij een harsbehandeling breekt 15 tot 30%. Omdat hars verhardt rond het haartje breekt het gemakkelijker af aan of net onder het huidoppervlak. Bij "sugaring" vloeit de pasta rond het haartje waardoor het plooibaar wordt. Het haar wordt in de groeirichting verwijderd zodat het intact blijft. Ook kunnen zeer korte haartjes makkelijk verwijderd worden.
Wil je eens komen testen zodat je kan vergelijken met het waxen ? Geef me dan gerust een seintje op gsm 0468 23 59 39


Opgelet : omwille van organisatorische redenen kan de sugaring enkel plaatsvinden op ma, di, do en vr tussen 9u en 15u !


alexandria-professional-body-sugaring-1