Webshop » * Vegas Cosmetics » Voedingssupplementen » Hyaluron

Hyaluron

Hyaluron Hyaluron
Hyaluronzuur in capsules met MSM en extracten van de groenlipmossel

Hyaluronzuur is een natuurlijke substantie in ons lichaam. Het wordt voornamelijk geproduceerd in fibroblasten en in specifieke bindweefselcellen. 
Vanuit chemisch oogpunt bestaat hyaluronzuur uit een reeks suikermoleculen die ook wel glycosaminoglycanen worden genoemd. Een groot deel van het hyaluronzuur is aanwezig in de huid, maar door de waterretentiekenmerken is het ook aanwezig in de synoviale vloeistof van de gewrichten. 
Vegas hyaluronzuur wordt verkregen via een gepatenteerd plantaardig fermentatieproces. Dit zorgt voor een uitstekende opname van hyaluronzuurmoleculen in ons lichaam en totale vrijstelling van stoffen van dierlijke oorsprong. 

MSM is een organische zwavelvorm dat makkelijk wordt opgenomen door het lichaam en meestal in verse vruchten en groenten aanwezig is, maar ook in vlees en vis. Zoals algemeen bekend is, worden vitamines vaak vernietigd tijdens het verwerkingsproces van voedingsmiddelen en dit gebeurt ook met MSM. Zwavel neemt eveneens deel aan de productie van enzymen, antilichamen, aminozuren en glutathion (antioxidant), belangrijk voor de productie van haar, nagels en kraakbeen. 

Groenlipmossel bevat glycosaminoglycanen, een lange keten disachariden die ook in de synoviale vloeistof van de gewrichten aanwezig is en belangrijk is voor de functie en behoud van kraakbeen en gewrichten. Het hyaluronzuur fungeert als een 'biologisch smeermiddel'. 

Ingrediënten :
MSM, Hyaluronzuur (puur), EMLV, biologische granaatappelzaadjes (poeder)

Aanbevolen hoeveelheid : 2 capsules per dag

Inhoud : 60 capsules

€ 34,90 inclusief BTW

Levertijd 2 - 7 dagen - Ruime voorraad

Aantal